22 huhtikuuta, 2014

Having fun

Hei vaan taas kaikille! Nyt on taas tulossa hieman normaalimpaa postausta ja vähän videotakin yhdeltä tallipäivältä. Koittakaahan pysyä matkassa.

Lauantaina olin jo sen verran terve että pääsin lähtemään äidin kanssa tallille ja Quun kanssa maastoon. Tästä kyseisestä päivästä onkin se video. Hieman se jäi lyhyeksi mutta toivottavasti se ei hirveästi häiritse.
Taru oli hieman riisunut loimeaan tuossa yksi päivä..
Sunnuntaina me oltiinkin koko päivä mökillä. Illalla sitten tultiin takaisin ja tietenkin lähdettiin suoraan tallille. Tallilla laitettiin ensin Saanan kanssa kaikki tallihommat valmiiksi ja haettiin sitten Quu sisälle. Laitettiin sille kamat päälle ja lähdettiin kohti maneesia. Oltiin ajateltukkin että Saana hieman hyppäisi Quulla ja kun tultiin maneesille siellä olivatkin jo toiset tytöt rakentaneet vähän esteitä ja he aikoivat hypätä myös. Mikä mukavampaa. Minä ratsastin ensin hieman Quuta ensin alkuverkkaa ravissa ja sitten melko pitkään laukkaa ihan siirtymiä laukan sisällä ja melko paljon taivutuksia ja vähän laukanvaihtoja. Sitten kiipesi Saana hevosen selkään. Saanalla oli melko hyvin homma vielä hanskassa vaikka se nyt ei olekkaan päässyt hyppäämään vähään aikaan.
ennen
jälkeen
Maanantaina tulin tallille hieman myöhässä eikä asiaa auttanut yhtään löytää onnellinen kesä Quu tarhasta niin mutaisena kuin mahdollista.. Sain sen kuitenkin putsattua melko nopeasti, onneksi! Tunnille lähdin väärällä satulalla ja muuta mutta niin kaikesta päästiin eteenpäin. Taas oli hyppyjä tiedossa. Muuta en nyt taida tähän alkaa selittämään muuta kuin että Quu oli hieman haluton hyppäämään sunnuntaisen heppyreenin jälkeen niinkuin se yleensäkkin hieman on kun hypätään monta päivää peräkkäin. Mutta mukavaa kuintenkin oli ja saatiin korjattua niitä virheitä mitä alkuun oli.

Tänään ehdin juuri ja juuri maneesiin noin 40min ennen tunteja. Menin kangilla ja ratsastelin hieman sunnuntain ratoja läpi/pätkiä niistä. Quu oli aluksi todella hidas ja laiska mutta sain sen melko hyvin herkäksi ja piristymään ihan vain siirtymillä ja lisäyksillä. Muutaman kerran sille piti isommin jalalla sanoa kun ei mikään tahtonut mennä läpi mutta onneksi näitä kohtia ei ollut ratsastuksen aikana kuin muutama!

Viikonloppuna meillä on tosiaan ensin lauantaina tiedossa Tarjan valmennus ja sitten sunnuntaina kisat OR:llä eli äimärautiolla Oulussa. Siellä menen Helppo B K.N. Speciaalin ja Helppo A Kenttäkilpailuohjelma nro 6. Helppo B:n siksi että se on Powercupin alue karsinta ja tänä vuonna olisi tarkoitus osallistua viimeistä kertaa tuohon kyseiseen kilpailuun! Mutta peukkuja pystyyn meille ja viimeistään ensiviikolla nähdään taas.

2 kommenttia:

  1. Olipas Quu hieman vaihtanut väriä tarhassa... Onnea kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep se vaihtaa aina kun pääsee tarhaan ilman loimea :D ja kiitos!

      Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)