21 toukokuuta, 2014

Maastohirmut

Hello! Tänään tuleekin hieman postausta meidän maanantain tunnista. Me nimittäin päästiin hyppäämään maastoesteitä! Wuhuuu! Se on niin kivaa touhua että. Tässä alla on nyt kaikki esteet mitä me silloin hyppäsimme.
kenttä kokonaisuuressaan
sininen linja
sarja
arkku
Ensin me hypättiin kentällä. Aluksi ihan vain tuota ensimmäisen kuvan pysty-siniset tynnyrin puolikkaat linjaa. Quu ei esteiden sinisyydestä välittänyt. Siitä varsinkin nuo tynnyrin puolikkaat oli ihan liian pieniä! Sitten tultiin ensin pelkkä toinen sarjan tukki ja heti sen perään koko sarja. Tällä kertaa Quu alkoi jopa hieman innostua ja sarja menikin sitten todella mallikkaasti.
Sitten oli vuorossa pieni rata --> se alkoi tuolla viitos kuvan esteellä (en nyt millään muista sen nimeä..) sitten matka jatkui sarjalle ja lopulta vielä tuolle arkulle joka on tuossa "alimmassa" kuvassa. Koko rata oli tosi mukavan reipas ja Quullakin oli tosi hauskaa. Hieman tuolle viimeiselle esteelle tultiin lähelle kun minun silmäni petti ja ohjasin liikaa sivulle mutta muuten tosi hyvin.
kaksi tukkia
arkku
pikku urut
allas
kaareva tukki
talo
renkaat
Sitten me siirryttiinkin maastoon (mihin ei aluksi ollut edes tarkoitus mennä mutta kun kaikki hepat oli niin hienoja että miksipäs ei). Siellä käveltiin ensin kerran allas läpi ja mentiin sitten kukkulalle odottelemaan omaa vuoroa. Minä menin ensimmäisenä ja ratahan meni näin --> ensimmäisenä tultiin nuo "pienet urut" siitä suunnattiin suoraan altaalle ja altaan läpi. Sen jälkeen tuli tuo missä on kaksi tukkia päällekkäin ja sitten viimeisenä arkku. Quu tuli ekalle esteelle sellaisella "selkä pyöreänä ja pää mahdollisimman alhaalla" (ei kuitenkaan pukkilaukalla) laukalla. Siitä on niin kamalan kiva hypätä maastossa. Koko rata meni tosi hyvin ja voi että se oli kivaa. Quu painoi menemään kovaa vauhtia ja minä olin yhtä hymyä.

Mutta sitten seuraava rata --> se alkoi rengas esteellä ja jatkui talolle. Sitten altaan läpi ja takaisin kohti tallia ja kaareva tukki. Quu aloitti taas kameli laukalla ja siksi se huomasi rengas esteen hieman myöhään ja hyppy tuli hieman lähelle mutta hyvin ilmavasti kuitenkin. Talolle tultiin mukavan reippaalla laukalla ja paikkakin osui tosi hyvin. Altaan läpi päästiin jopa laukkaamalla joka on siis ollut Quulle tosi suuri ongelma koska sillä roiskuu vettä naamalle mikä on aivan kamalaa. Sitten vauhdikkaasti taas viimeiselle esteellä ja rata oli suoritettu. Heppa oli yhtä hymyä samoin kuin ratsastajakin. Sitten enään odotettiin että muut hyppii radan ja lopuksi käytiin vielä vähän viilentelemässä jalkoja altaassa. 

Oli kyllä ihana maanantai ilta! Oli lämmin (+28), aurinko paistoi, heppa oli reipas ja seura oli hyvä. Ainut mikä ärsytti oli sääsket jotka pölähtivät valtavina parvina aivan kesken tunnin meitä häiritsemään.

Mutta vähän erilaista tälläkertaa täällä. Nyt minun täytyykin jatkaa englannin ja matikan koeisiin lukua joten seuraavaan kertaan!

6 kommenttia:

 1. Oi kuulostaapa ja näyttääpä kivalta! :-)

  VastaaPoista
 2. Olipas mukava postaus! Kiva kuulla tuollaisesta erilaisesta treenistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! toivottavasti saan videota seuraavasta kerrasta :)

   Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)