17 toukokuuta, 2014

You hear my voice

... ja otsikko on taas aivan tuulesta temmattu! Mutta hei vaan kaikille. Toivottavasti tekin odotatte kovasti kesäloman alkua koska täällä ollaan jo aivan täpinöissään. Minulla on 
enään yksi normaali päivä koulua jäljellä ja sitten loppu aika meneekin kokeiden parissa eli koeviikko alkaa tiistaina.. Ei oikein enään malttaisi lukea mutta pakkokai se on aloittaa. Quu sai keskiviikko iltana viimeisen rokotuksensa (kun unohdimme sen vuosirokotuksen syksyllä...) ja nyt se on saanut lomailla muutaman päivän. Tai ollaan me käyty nyt pe ja la kävelyillä ja vihreää syömässä mutta siihenpä ne liikutukset ovatkin jääneet. 

Tänään menimme kuitenkin Saanan kanssa tallille "aamusta" ja otimme muutamia ihania kuvia maastossa pitkästä aikaa joten tänään saatte nauttia näistä. 
Selvä tilanne otos(ko)?
Seuraaville parille viikolle toivoisin erikoispostaus ehdotuksia koska uskon että aika käy aina välillä kokeisiin lukiessa pitkäksi joten saatan jopa jotain ehtiä tehdäkin ja tietenkin kun kesäloma alkaa niin aikaa jää tänne bloginkin puolelle paljon enemmän! Toivottavasti teitä kiinnostaa saada joitain erikoispostauksia. Mutta hei hei seuraavaan kertaan!

3 kommenttia:

 1. Kivoja erikoispostauksia ois esim. Quun varuste postaus, my day kuvina tai videona,talli päivä postaus,joku haaste saanan kanssa, vanhoja kuvia postaus. Toivottavasti noista jotku ees ois ollu sellasii mitä voisit tehä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ideoista ja varmasti joku noista tulee toteutumaan! :)

   Poista
 2. Olisi kiva jos tekisit `´puhelimen tyhjennystä`´ postauksen,eli laittaisit kaikkia kuvia :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)