26 toukokuuta, 2014

Ongelma ongelma

Jep eli kuten ehkä jo huomasittekin blogiin saapuessanne että minulla on hieman ongelmia blogin ulkoasun suhteen.. En millään keksi mitään uutta ja keväistä tuohon banneriin joten se on nyt sitten hieman niinkuin väliaikainen teos.

Eli kaipaisin nyt siis apua tämän ulkoasun kanssa. Mikälli jollain on jotain ideoita niin otan todella mielelläni vastaan ehdotuksia ja jos joku haluaa jopa väsätä jonkinlaisen bannerin niin blogin kuvia saa käyttää siihen tarkoitukseen aivan vapaasti! Jotain kesäistä kaivataan tänne bloginkin puolelle!
va-tanen@hotmail.com : tuonne voi laittaa vapaasti bannereita tulemaan mikälli joku niitä haluaa tehdä! Tekemisestä ei tietenkään saa mitään muuta kuin ehkä hyvän mielen ja tietenkin esittelen tuotoksianne täällä mikälli joku niitä nyt innostuu tekemään! :)

Tällaisia ongelmia siis. Ei mitään vakavampaa. Ja tiedoksenne vielä että lisää kysymyksiä toivotaan kysymyspostaukseen! ja että olen alkanut jo reippaana ottamaan kuvia Quun varustepostausta varten. Mutta seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)