30 toukokuuta, 2014

Inhokit ja lempparit

Tiian blogista löytyi näin blogiviikolla tällainen mukava haaste jonka ajattelin itsekkin toteuttaa eli
Ohjeet: Kerro 3 inhokki ja 3 lemppari tallityötä/hevoshommaa tai mitä termiä kukin nyt haluaa käyttääKirjoita omalla tyylilläsi postaus blogiisi ja elävöitä postausta kuvilla. 

Lempparit:

Ehdottomasti hevosen hoitotoimet(pelleily..)!
Quun kanssa on niin kiva aina halailla ja leikkiä. Se on aivan mahdoton halinalle ja haluaa aina rapsutuksia ja huomiota harjauksen aikana. Mikälli minä en ole halailu tuulella se joko alkaa murjottaa tai alkaa kiusaamaan ja härnäämään minua ihan tahallaan. Tökkii, nostaa ylähuulta ja katsoo isoilla nallen silmillään mahdollisimman koiranpentumaisesti. Se on myöskin oppinut että kun se näyttää kohdan mitä kutittaa niin minä sitten tietenkin rapsutan siitä niinkuin mikäkin hovipalvelija! On se hauska kaveri. Sen kanssa harjaus ja puhdistus hetket ovat kyllä aina omalaatuisia!
Varusteiden putsaus
Tämä on minulla hieman sellainen in-out juttu nimittäin minä kyllä rakastan varusteiden putsausta mutta en halua sitä tehdä jos on yhtään kiire. Siksipä talvella kaikki kamat ovatkin huonossa kunnossa ja kesällä ne kiiltävät puhtauttaan ;)
ja kissatkin tietenkin ovat aina seuranamme varsinkin varusteiden puhdistuksen aikaan!
Ruokien valmiiksi laitto
Mielestäni on todella mukava miettiä että mitähän sitä hevoselleen syöttäisi ja mitä se oikeasti tarvitsee. Aina se ei tietenkään ole kivaa mutta mikä se nyt aina olisikaan. Tämä mukavuuden tunne voi myös johtua siitä että Quu ei kauheasti syö päivän aikana joten se ei myöskään ole kamalan vaativa homma..

Inhokit:

Heinien laitto ihan yleensä
Näin heinä allergikkona voi kyllä sanoa että se ei ikinä ole kauhean mukavaa ollutkaan. Aina menee joku heinä suuhun tai nenään ja sitten yskitään.. Quun kanssa heinä asiat ovat myös hieman hankalia koska sillä menee kuiva ja pölisevä heinä hirveän helposti nenään ja se sitten yskiskelee koko yön joten jos on kuivaa heinää niin se täytyy kastella ja huolehtia.
Esteiden kantaminen
Esteiden kantelu ei todellakaan ole minun juttuni! Tykkään kyllä keksiä ja tehdä erilaisia tehtäviä mutta eikö jostain voisi löytyä sellaista apuria joka kantaisi aina kaikki paikoilleen ennen ja jälkeen hyppyjen? 
Suojien peseminen 
Se on ehdottomasti yksi ärsyttävimmistä hommista tallilla! Onnistun lähes aina kantelemaan itseni. Suojat on myös jotenkin todella hankala saada puhtaiksi! Olen myös ihan varma että suojat puskevat tahallaan kaiken lian pintaan vasta kun ne ovat kuivuneet ja niitä pitäisi käyttää.. 

Mutta tässäpäs näitä. Ketään en tähän nyt erityisesti haasta mutta ihan kaikki voivat tämän tehdä! Ja vielä näin kesäloman alun kunniaksi:
Hyvää KESÄLOMAA kaikille, olkoon lämpö kanssanne!
🌅
weheartit.com

4 kommenttia:

 1. Esteradan rakentaminen on mun mielestä just kivaa:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelu on kyllä kivaa mutta esteiden kantaminen.. Ei minulle kiitos! Onnistun aina tiputtamaan jonkin puomin varpaille tai sormille tai huitaisemaan Quuta tolpalla tai jotain vastaavaa ;D Kömpelys mikä kömpelys! ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Siitä saakin kiittää Saanaa :)

   Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)