05 toukokuuta, 2014

Vihdoin

.. kyllähän tässä nyt taas hetki menikin ennen kuin taas san itseni raahattua bloggeriin! Mutta nyt tulee vähän kommenttia viikon takaisista kisoista ja molemmat radat kokonaisuudessaan.

Ensimmäisenä oli siis K.N. Special 2009. Rata oli omasta mielestäni ihan mukava ainakin näin jälkeenpäin katsottuna. Siis tällä tarkoitan sitä että minusta tuntui selkään lähinnä siltä että potkin hevosta liikaa liikkeelle mikä tietenkin näkyi sitten esim. ravi-käynti siirtymässä pienenä vastusteluna kun ei käsi-jalka suhde ollut aivan tasapainossa. Keskiravi olisi voinut lähteä vielä hieman paremmin ja joitain muitakin pieniä asioita olisin halunnut korjata (taivutuksia) mutta kokonaisuuteen olin kyllä tyytyväinen. Käynti eteni hyvin ja pysähdykset onnistui. Rata oli muutenkin konaisuudessaankin melkoisen reipas ja sillä oli kaikkein suurin merkitys että Quu näytti eloisalta.
Tuomarit tykkäsivät eniten halkaisia linjoista joista molemmilta tuomareilta tuli 7. Toinen tuomari taas piti enemmän meidän ympyröistämme kun taas toinen antoi jopa kasin pysähdyksestä keskellä rataa ja seiskaa lävistäjästä jossa tuli käyntisiirtymä. Alapisteissä eniten oli pisteitä oikeiden teiden ratsastamisesta ja toisella jopa pari kehuakin "Mallikasta tarkkaa ja huolellista ratsastusta. Pisteet siitä". 
Kenttäkilpailuohjelma nro 6 ei sitten mennytkään aivan niin hyvin. Varsinkin ravi osuuksissa Quu oli todella hidas eikä millään lähtenyt eteenpäin tai kuunnellut. Varsinkin väistöissä näkyi laiskuus ja ne myös harmittavat minua kaikkein eniten koska ne ovat kuitenkin yleensä yksi parhaista osista meidän rataa. Laukka sen sijaan sitten olikin ihan mukavaa. Varsinkin pidennykset sain ratsastettua todella hyvin kiitos edellisen suokki ratsukon joka spurttasi oikein näyttävästi aina lävistäjille (kiitos siis idesta/sen sisäistyttämisestä). Loppu tervehdykseen tultaessa olisi pitänyt nostaa vielä laukka mutta ei, hevonen lähti vain keskiraviin ja minä yritin ja yritin mutta mitään ei tapahtunut. Olisi pitänyt vain potkaista vähän isommin jottei tuollainen kokonaan tekemättömyys nyt kuitenkaan jäisi tavaksi radalla. Kun pidennyksiä on helpompi alkaa työstämään paremmaksi radalla mutta jos hevonen kieltäytyy tekemästä mitään radalla niin se onkin jo hieman mutkikkaampi juttu korjata. Kokonaisuutena rata olikin siis pielestäni vähän alisuoriuduttu. Molemmat sekä minä että hevonen voitaisiin tehdä paljon enemmän.
Tässä radassa tuomarit pitivät eniten laukka kiemuroista. Myöskin pysähdys ja peruutus C:ssä oli molempien tuomarien mielestä hyvä ja suora.
Kiitos vielä kaikille kannustavista kommenteista edelliseen postaukseen :) Mutta tässäpäs tämä taas tälläkertaa nähdään pian!

7 kommenttia:

 1. Hienon näköistä menoa!!

  VastaaPoista
 2. Nyt Susien kommentti siellä englanninkielisessä tekstissä. Love M.

  VastaaPoista
 3. Miksei Saanan blogiin pääse?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanan blogi on tauvolla ja se laitto sen siksi ajaksi piiloon :/

   Poista
 4. Mitkä nuo musiikit olivat,jos saa kysyä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka kappale on White Walls - Macklemore & Ryan Lewis ja toinen kappale on Crazy Something Normal - Donkeyboy

   Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)