24 kesäkuuta, 2014

So say Geronimo!


Tänään ajattelinkin sitten tulla hieman kertomaan mietteitäni viimepäivistä ja viikoista. Tällä hetkellä en ole kauheasti ehtinyt/muistanut/jaksanut kuvailla joten kuvia ei ole paljoa teille täällä esitellä. Tämä tulee kuitenkin toivottavasti muuttumaan tämän viimeisen/toisen työviikon jälkeen jolloin alkaa kunnon kisaviikonloput ja loppu loma. Minulla on tänä kesänä ollut jotenkin hirmuisen hankala löytää kunnon loma fiilistä ja siksi en saa oikein mitään aikaiseksi kuten ehkä olette jo täälläkin huomanneet. Tänään minulla alkaa puoli kolmelta työt ja koko aamun olen reippaana pessyt ikkunoita, tai no ainakin sen pari tuntia tästä aamusta.. Mutta nyt alkaa kuitenkin oma virkeys palailla ja jaksaa taas herätä hieman aikaisemmin ja alkaa toimeen.
Onnella ei ole rajoja.. 
Mutta ehkä te haluatte kuitenkin kuulla mieluummin niitä mietteitä elämäni hevospuolelta kuin omasta arkielämästäni. Tänä viikonloppunahan on nyt sitten MeLaRan kansalliset koulukilpailut joissa me menemme lauantaina ensimmäisen kansallisen Vaativan B:n ja sunnuntaina onkin sitten vuorossa kaksi Helpon A:n ohjelmaa. Toinen on kansallinen ja toinen on alueluokka. Vaativalta en toivo mitään muuta kuin sitä että pääsen sen pisteellisesti läpi. Vaativaan siirtyminen on meillä kuitenkin vielä harjoittelun alla ja paljon siinä onkin vielä petrattavaa! Helpon A:n luokat me taas olemme menneet jo useita kertoja ja niiltä saakin jo odottaa hieman parempia prosentteja.
..kun sen löytää..
Harjoittelu on nyt tässä viime viikon aikana mennyt vähän niin ja näin. Quu oli viimeviikon alussa mukava ratsastaa ja toimi. Loppuviikkoa kohti mentäessä vauhti ja iloisuus alkoivat mennä pois ratsastuskerroista ja viime sunnuntaina meillä olikin sitten taas kuukauden "en varmasti tee jos ei oo pakko" Quun kertaus kurssi. Quulla tahtoo olla aina kuukausittain hieman erilaisia testaus kertoja. Välillä ne ovat todella pieniä eikä tarvitse paljoa sano kun heppa jo ymmärtää että näin ne asiat vain ovat. Sunnuntaina kuitenkin tuo testaus oli melko voimakas ja no voinen sanoa että enemmän kuin tunti minulla meni Quun takaisin hallintaan saamisessa. Lopuksi se oli kuitenkin todella mukava ja toimi VIHDOIN taas kunnolla!
..sen oikean ystävän.
Eilen me käytiin sitten tuosta johtuen vain maastossa kangilla kävelemässä ja tänään Quulla on vapaapäivä ja huomenna käyn vain vähän hölkkäämässä Quulla. Tämä kaikki siis siksi että Quu on sellainen hevonen joka tarvii asioille hieman miettimis aikaa. Se ei kestä jos sille sanotaan asiat suoraan juuri ennen valmennusta tai kisoja. Hyvä siis näin. Nyt saa hevonen hieman miettiä syntejä syviä ja ratsastaja vain toivoo että hevonen sisäistää nämä asiat ennen viikonlopun kisoja.

Perjantaina meillä pitäisi olla Tarjan valmennus joten viimeiset ohjeet saamme siis silloin! Mutta onkons kukaan teistä lukijoista tulossa katsomaan Tornion kisoja lauantaina tai sunnuntaina? Tai jopa kisailemaan itse? :)

Vielä ihan tähän loppuun sellainen ilmoitus asia että ainakaan näillä näkymin kysymyspostausta ei ole tulossa koska kysymyksiä ei ole kauheasti tullut. Vielä jos ihan muutaman kysymyksen teiltä lukijoilta saisi niin sellainenkin olisi tulossa! Mikälli te siis sellaista haluatte :)

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti tähän saa laittaa kysymyksiä... :) kuitenkin:
  Oletteko miettineet toisen kisahevosen ostoa kun siirryt vaativampiin luokkiin?
  Lempi kisapaikkasi?
  Minkälainen satula Quulla on?
  Millainen olisi unelmahevosesi?
  Mietteitä kuolaimettomuudesta?
  On sinulla suunnitelmia siitä, miä aiot tehdä lukion jälkeen? Lähdetkö jonnekkin opiskelemaan tms.
  Millainen olisi unelmatallisi?
  Seuraatko hevosurheilua ulkomailla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon kysymyksistä ja saa tietenkin laittaa! :)

   Poista
 2. Tähän pari kysymystä kysymyspostaukseen... :)
  -Mitä asioita otat huomioon uutta hevosta ostaessasi?
  -Mikä on mielestäsi paras ikä hevoselle?

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)