16 marraskuuta, 2014

Mitä, miksi ja kuinka?


Mitä minä harrastan?
Yleisesti ottaen ratsastusta, mutta jos hieman tarkemmin katsotaan niin kouluratsastusta. En kuitenkaan ole ihminen joka vain käy ratsastamassa ja kaikki muut hoitavat loput vaan harrastan myös maastakäsittelyä, tallien siivoamista ja aamu- ja iltatalleja sekä kesäisin maastoratsastusta. Hevosen hoito liittyy tietenkin myös tähän ratsastus harrastukseen ja siksi tallilla tuleekin vietettyä puolet viikosta. Paljon muutakin tähän harrastukseen liittyy mutta ehkä aivan kaikkea (kuten shoppailua ja mustelmien hankkimista) ei tarvitse tässä mainita.
Miksi minä harrastan juuri sitä?
Koska äitini raahasi minut pienenä tallille. Omaksi onnekseni siis. Voisihan sitä vaikka tanssia tai saada paljon parempia kouluarvosanoja, mutta ei. Minä teen tätä siksi koska jokainen hevonen on erilainen ja ne opettavat aina vain kaikkea uutta. Oppii kärsivälliseksi, oppii päästämään irti ja oppii mitä onni on. Aina voi kehittyä ja mikä onkaan parempaa kuin kehittyä sen oman rakkaan riiviön kanssa jonka oppii vähitellen tuntemaan ja joka oppii luottamaan sinuun. Aina on huonoja päiviä ja kun sellainen on voi mennä tallille tekemään sitä mitä rakastaa eli ratsastamaan ja unohtaa kaiken hetkeksi ja keskittyä vain tekemiseen ja kehittymiseen tai hauskanpitoon.
Kuinka minä sitä harrastan?
Harrastan ratsastusta niin että oma mieleni pysyy hyvänä. Ystävälläni hevosella täytyy olla kaikki hyvin ja sen halutkin täytyy ottaa huomioon. Joka päivä ei voi vain hypätä tai mennä koulua mikälli hevonen on siihen aivan kyllästynyt. Harrastan siis hyvällä mielellä.

Harrastan myös tietenkin ystävieni, perheeni ja valmentajieni voimalla. Heiltä saa aina tarvittaessa tukea ja apua mikälli kaikki ei olekaan niin kuin pitäisi tai en tiedä mitä pitäisi tehdä. Iso kiitos siis heille.

Harrastan myös kaiken tämän lisäksi omalla mielenkiinnolla. Siksi että haluan tehdä asiat paremmin ja nauttia siitä. Haluan myös saada Quulle hyviä kokemuksia. Hyvän elämän. Mikään ei ole parempi tunne kuin antaa hevosen tehdä asioita joista se pitää!
Tee sinäkin tämä haaste! 
Ohjeet löydät osoitteesta :

4 kommenttia:

  1. Tykkäsin tästä postauksesta :)! Ja ihania kuvia jälleen kerran!

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus Riina! Ja raahasinhan minä teitä tanssimaankin, mutta talli ja hepat voitti.... Love Mom

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)