16 marraskuuta, 2014

Ympyrää pyöritään.

Päivät kuluu ja talvi vain ei näytä tulevan. Missä ovat lumikinokset ja ihanan valkoinen näkymä? Eipä ole vielä näkynyt. Me kuitenkin porskutamme täällä täysillä kaikesta huolimatta. Hieman on harmittanut kun maastoon ei oikein pääse revittelemään jäätyneen maan ja jäisten lätäköiden takia. Siksi tallilla käynnit ovatkin vaihtuneet pimeällä kävelyyn ja myöhäisiin maneesihölkkiin.

Tein viime viikolla ehkä ihanimman löydön Hööksiltä pitkiin aikoihin! Nimittäin tuo helppo naru juoksutus järjestelmä juttu. Katselin jo HIHS:issä kun joku juoksutti verryttelyssä hevostaan tuollaisella järjestelmällä ja päätin heti etsiä itselleni samanlaisen. Quu on tykännyt tuosta aivan hirmuisesti ja se kyllä tekeekin sillä todella hyvin koko selkänsä läpi töitä! Välillä on vain ollut hieman ongelmia herran hillitsemisessä kun se innostuu niin kamalasti ja painaa todella vauhdikkaasti ympäri ympyrää.
Tänä viikonloppuna meillä piti olla Tarjan valmennus (ja siksi olenkin hieman aina siirtänyt tätä postausta) mutta valitettavasti valmennus peruuntui. Mutta toivottavasti seuraava valmennus saadaan järjestettyä pian ja saatte sieltä sitten videota tai kuvia!
Myös koulun kanssa alkaa taas olla hieman kiireitä kun koeviikko lähestyy ja matikka ja fysiikka ovat molemmat samalla viikolla.. Mutta yritän nyt kuitenkin alkaa tihentämään postaus tahtiani kun monet olivat kyselyyn vastanneet pitävänsä lyhyemmällä aikavälillä lisätyistä postauksista! Kiitos muuten vielä kaikille osallistujille ja vieläkin kyselyyn voi osallistua :)

Mutta tämänpäivän postaus taitaa olla nyt tässä. Tänään yritän päästä heilumaan tallille kameran kera joten saa nähdä mitä siitä syntyy! Seuraavaan kertaan siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)