27 maaliskuuta, 2016

Valkoisia korvia ja hiutaleita

Heipä hei! Sain vihdoin siis kaivettua kameran esiin ja otettua sen mukaan tallille. Tallilla kävin perjantaina kaksi kertaa. Ensin päivällä kuvailemassa ja ratsastelemassa Ollin ilman satulaa maneesissa. Olli on siis tämä siniloiminen herrasmies. 
Samppa ja kameran kauhu.
Kaunis Kamikatze.
Illalla kävin ratsastamassa vielä Jäpän ja sitten tein äitin kanssa iltatallin. Aloitin Jäpän kanssa laukassa verrytellen ja suuntaa siinä vaidellen. Jäpä vertyy laukassa yleensä parhaiten ja siinä saan myös itse helpoiten pohkeet läpi. Virtaa herrassa kyllä aina riittää ja eteenpäin se on aina menossa, mutta jos pohkeita ei alussa saa läpi niin taipuminen ja varsinkin volteilla kaatuminen tulee aika isoiksi ongelmiksi. Laukan jälkeen jatkoin ravilla ja väistöillä. Kaikki sujui tosi hyvin ja lopuksi otin jopa vähän ravi pidennyksiä lapojen avaamiseksi. Parin pidennyksen muututtua laukannostoksi Jäpästä kyllä lähti niin hienoa ravia, että enpä ole kuunaan nähnyt! Jäpällä ei ole ravissa mitkään parhaat pidennykset, koska se yleensä lähtee helposti vain tikittämään eteenpäin, mutta nyt ravi meni ylämäkeen ja etujalatkin suoristuivat jo paremmin eteenpäin!
Jäpälän suokkilauma, johon kuuluu yhteensä kuusi suokkiruunaa.
Quu ja ikuinen nälkä. Ei edes kokonaisella paalilla lähde.
Rulle, tallimme orivarsa. Silmäniskuhan on orien yleinen iskumuoto vai mitä?
Tänään eli lauantaina minulla olikin oikein kunnon ratsastus päivä, kun Saanan sairastelun takia kaikki hevoset taas jäivät minun hoidolleni. Jäpä oli vuorossa ensimmäisenä. Sillä oli vain hölkkäpäivä, joten kauvaa en ratsastellut. Sitten hainkin Ollin ja kävin sillä ihan perus venyttelevän ja rennon treenin läpi. Heppa oli oikein mukava ja touhukas! Viimeisenä oli vuorossa ihana valkoinen palleroni eli Quu. Sillä kävin ilman satulaa maneesissa noin puolen tunnin ratsastelemassa. Mukavasti teki herra töitä ja oikein oli taas iloisella tuulella ja sai minullekkin hymyn suuhun jo pienen väsymyksen keskelle!

4 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)