11 maaliskuuta, 2013

Always Alright

 Rakas muuminen.
Biologia ja aistit.

Hups en sitte ollukkaan ihan niin aktiivinen bloggaaja loppuviikosta! Ja huh huh.. Kouluun on palattu ja heti kokeita pukkaa päälle ihan hirveesi. Huomenna jo biologian koe ja loppuviikosta matikan koe ja sitten vielä ne ihanat esitelmät<3 Mutta kunhan jaksaa positiivisena pysyä niin eiköhän se kesä ole kohta täällä! Mutta mennäämpäs heppa asioihin.

Ke-to näin lyhyesti että keskiviikon ohjelmaa en millään nyt muista ja torstaina Saana oli tunnilla.

Perjantaina olin ite tunnilla ja siellä tehtiin ympyrän pienennyksiä ja kokoamista. Alkutunti oli aika laiskaa menoa mutta kun alettiin lyhentään ja Quunkin piti ottaa kunnolla takaset alle niin johan se piristy. Tuli kyllä ihan super lyhennyksiä! Sitten laukassa se päätti että ei pysty, ei jaksa ja kaikki oli taas paljo hankalampaa ja hitaampaa mutta lopuksi ympyrän pienennys saatiin ihan ok menemään.

Lauantaina käytiin äitin ja Tarun kans maastossa kävelemässä. Käytiin me Quun kans yks lenkki vähän laukkailemassa ja ravailemassa mutta joku 20min käveltiin kumminkin.

Sunnuntaina kävin Quun kans maastossa alku käynnit ja päästin sen sitte kentälle irti. Ei se kauaa juossu mutta jonkun aikaa kumminkin. Ja sitten vielä maastoon loppukäynnit.

Tänään meillä taas oli tunti ja tällä kertaa se oli koulua. Tehtiin voltteja ja väistöjä ja lopuksi vielä väistön jälkeen avoa. Vähän teille selvennykseksi että voltit tehtiin lyhyille sivuille ja sitten pitkätsivut tultiin jonkun verran irti seinästä ja väistettiin sitten seinälle takas ja sen jälkeen vielä lopuksi avoa. Mulla oli itellä aika paljon vaikeuksia istua toppavarustukseni kanssa kunnolla selässä mutta Quu teki kaiken kumminkin aika mielellään joten hyvä mieli jäi tunnista. Aktiivisempaa ja tehokkaampaa olisi mun työnteko saanut olla mutta kerrankos se yks tunti menee varsinkin kamalalla pakkasella! Mutta toivottavasti näemme taas pian. Heissan!

2 kommenttia:

  1. Tiedätkö ollenkaan, että ketä olisi tulossa Ylirantaan tämän kesän valmennusleirille? Itse olen tulossa! Sähköpostiosoite sara.kuusisto@hotmail.com, olisi ihan kiva tutustua leiriläisiin, jos tiedät jos joku olisi tulossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en yhtään tiedä ketä sitten on tulossa mutta jää nähtäväksi olenko itse silloin töissä ylirannalla :)

      Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)