17 maaliskuuta, 2013

Pilvissä pyörimme

Ohoh viikkopas meni taas todella nopeaa tahtia! En ehtinyt oikein mitään ajatella kun nyt onkin jo sunnuntai ja uusi viikko edessä. Mutta minäpäs kertaan vähän tätä viikkoa ennen kuin nukahdan aivan totaallisesti. Tätä paria lausetta olen siis kirjoitellut jo hyvän tovin...

No näin lyhyesti (koska en muista mitä tarkkaan tehtiin) niin että tiistai ja keskiviikko olivat maastopäiviä. Muistaakseni tiistai oli vain kävelyä mutta keskiviikkona tehtiin muutakin. Sitten torstai oli Quulla vapaa kun Saana ei päässyt tunnille. Ja perjantaina olikin mun kouluvalmennus tunti.

Siellä tehtiin avoja, sulkuja ja väistöjä. Quu oli aika etupainoinen varsinkin aluksi mutta lopussa sitten taas yllättävän hyvä alkutuntiin nähden. Varsinkin sulkutaivutukset onnistuivat pitkään aikaan tosi mallikkaasti! Eikä Quu ollut ollenkaan niin väsynyt kuin normaalisti vaikka enemmän tehtiin töitä.

Sitten viikonloppuna on siis ollut aluevalmennus kumpanakin päivänä. Kuten varmaan kuvista huomasitte. Pienien teknisten ongelmien vuoksi kirjoitan aluevalmennus postauksen vasta huomenna. Toivottavasti jaksatte odottaa! Videotakin siis tulossa. Heipä hei!

7 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)