05 maaliskuuta, 2013

Funny horse


 
Minäpäs olen aloittanut ihan kunnolla tänne kirjoittelemaan kun joka päivä tulee jotain! Ja tänäänkin tulee vielä kaiken lisäksi erikoispostaus. Päiväkuvina siis. Mutta minäpä kerron vielä ennen sitä että miten meni eilen tunnilla.

VAROITUS PALJON TEKSTIÄ JA KUVIA TULOSSA! :)

Tuossa siis on jotenkin "selkeästi" se meidän eilinen rata. Aloiteltiin ihan kevyessä ravissa ja Quu tuntui jo alkuun ihan sika hyvältä! Se oli reipas ja halusi tehdä jotain ja kaiken päälle se halusi vielä venytelläkkin kunnolla eteen alas. Woot mikäs sille on tullut?! No tunti jatkui ja heponen oli hyvä koko ajan (otettiin siis laukkaa). Sitten tultiin pari kertaa verkkahyppynä tuota punasta pysyä ravissa. Aluksi olin ite vähän eellä mutta vikat hypyt oli tosi hyviä vaikka estekkin ehti jonkunverran nousta. Sitten siirryttiin tuolle kolmen esteen sarjalle. Kaikki välit oli n. 6m eli yhen laukan mittasia. Eka kerta oli vähän hidas kun Quu ei ollu oikein ehtiny tajuta mitä tehtiin mutta toinen kerta sujui sitten oikein hyvin. Ja ravissa tultiin. Sitten kun esteet alkoi nousta ja okseria levennettiinkin niin tuli kaksi kieltoa keltaselle okserille ja nekin siksi että Quulla on vasemmalla puolella jossain takaosassa sellainen lihas joka ei oikein veny ja se on siis ollut ongelmana koulujutuissakin. No raippa vaihtui toiseen käteen ja muuta ei oikeastaan tarvittukkaan niin heppa liiteli jo okserin yli. Joskin mulla alko olla jo ongelmia pysyä kyydissä kun pysty oli nostettu 100cm ja okseri oli 105/110cm enkä semmoisia ole ties milloin hypännyt niin parit hypyt meni yhellä jalustimella joten kuten yli mutta hienosti meidän pappanen ne hyppelehti yli!
 
Mutta tultiin me ratakin. Joo, oon vaan vieläkin vähän hurmiossa noista korkeuksista :)  Eli ensin kolmen esteen sarja noilla hurjilla korkeuksilla ja sitten oikealle pun. pysty ja siten vasen ja päätyn kautta siniselle okserille. Okseri ja pysty oli noin 100cm. Sarja meni ilman mitään ongelmia sitten punaiselle pystylle käänsin hieman liian aikasin joten tuli vähän juureen mutta ei kumminkaan töks hyppyä. Ja viimeselle okserille tuli mahtavan ilmava hyppy! Oisin voinu liidellä niin pitempäänkin.
 
Mutta siirrytäänpä sitten vihdoin tähän päivään! Ja muuten hienoa te jotka jaksoitte lukea minun hurmiossa kirjottamani tekstin kokonaan alusta loppuun.
Ihan ekaksi tässä on pari kuvaa sieltä iin jääraveista jossa käytiin. 
Tallimme hepat Jäpä takana ja Rosanni edessä


Jäpälä


Joku ihana pieni raviponi :)
 Mutta tänään aamu alkoi salaatilla, gefilus mehulla ja leivällä.

 

 Sitten vähän Sarahin taloa telkkarista ja tallille.
 Nuo oli siis ennen kuvia karsinasta ja ruokakupista ja muusta. Sitten Quu sisälle ja sen kans maastoon. Maastosta en valitettavasti saanu kuvia kun unohin kameran kaappiin!
 Sitten karsinan ja ruokakupin ja muitten putsaus ja kuvailemaan Saanan ja Tarun menoa. Ja Quun haku ylätallista alatalliin kengitykseen. Hienot kengät tulikin ja kehuja kengittäjältä hevosen notkeudesta ja symmetrisyydestä!

 Sitten Quu pihalle ja vähän muitten heposten kuvailua lumipyryssä ja kotialähtö!
  Kotona sitten ruuan kimppuun!
 Ja tosiaan valitettavasti tähän lippuivat kuvat koska oltiin lähössä hiihtämään ja eteisessä onnistuin jotenkin kieputtamaan kameran sen narun korisete esineen ympärille ja sekiskaski kameran takasi ku sitä yritin ottaa päydältä joten niinpä se osuikin kaappiin/lattialle ja siitä meni rikki se suoja linssi ja sitä ei sitten saatukkaan heti pois..
Mutta hiihtämässä oli mukavaa!
 
Toivottavasti tykkäsitte ja toivottavasti kommentoitte koska kommenteilla on oikeasti suuri merkitys motivaatioon kirjottaa. Mutta huomiseen!
 

4 kommenttia:

 1. hehee tuo ihana raviponi on mun kaverin vuokraponii :Dd !

  VastaaPoista
 2. Tehän hyppäätte huimia korkeuksia koulukisaajiksi. Olettekos menossa estekisoihinkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis käydään me estekisoissakin aina silloin tällöin ja estetunti on vakituinen ettei kaikki aivan unohtuisi. Mutta siis Quu on entinen estehevonen ja minäkin oikeastaan entinen esteratsastaja joten on ihan mukavaa välillä hypätä ja siirtyä pois koulukiemuroista jottei ihan tylsisty! :)

   Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)