04 maaliskuuta, 2013

Videopostaus

... ft. Saana
Ensimmäinen erikoispostaus siis tulee tässä! Ja se on videopostaus jota joku olikin jo tänne toivonut. Katsotaan nyt milloin ehdin varustepostausta kuvata mutta sekin on siis tulossa tämän viikon aikana.

Eilen siis toisaan kävin ensin Saanan kans maastossa vähän kävelemässä ja ravailin sitten tallille päin. Sitten kävin vähän lämmittelemässä ja sitten menin maneesiin ja taivuttelin ihan ekaksi ravissa kumpaankin suuntaan. Sitten aloin tulla keskihalkaisijaa harjotusravissa ja tein voltteja. Lopuksi otin siihen vielä laukannostoja mukaan ja Quu teki kaiken oikein kiltisti! Sitten keskiympyrällä vähän siirtymiä ja sitten vähän laukanvaihtoja. Ja kuten varmaan huomaatte niin Quu tekee jo vähäsen sarjavaihtojakin kun oikein jaksaa keskittyä. Mutta siirtykääpäs videoon ja jaksakaa sen jälkeen myös laittaa lisää erikoispostaus ehdotuksia!
        

1 kommentti:

  1. Ihana video!! Quu tekee tosiaan hienosti ja puhtaita laukanvaihtoja. Te etenette kausi kaudelta huimasti, kuten noista aikaisemmistakin videoista näkee. Tsemppiä teille!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)