02 toukokuuta, 2013

I belong with you

Juhuu! Täällä ollaan taas vihdoin. Muuta en kyllä voi kun anteeksi pyytää tätä piiitkän pitkää taukoani joten, anteeksi. Tiedän muakin ärsyttää kaikki bloggaajat jotka ei jaksa tulla vaan kerta kaikkiaan kirjottaan mutta mitä sille voi. Viimeinen peruskoulun vuosi on menossa joten pitää vähän tsempata vielä lisää. Mutta asiaan!

Quulla on alkanut nyt vähän rankempi jakso ja se on kyllä näkynytkin! Viikko meni ja heposen maha alkaa olla jo selvästi pienempi. No mutta vielä on rankka viikonloppu edessä sillä alue-valmennukset on la-su ja mulla on perjantaina normaali valmennustunti. Joten rankkaa tulee olemaan!
Maanantaina meillä oli tunnilla pieniä jumppia. Kaarevilla teillä aina kulmissa. Yritin värkätä tuohon vähän kuvaa. Niin tultiin ihan ekana vaan kumpaankin suuntaan noita jumppia. Quu oli aluksi ihan että häh!? munko noita piti hypätä? Mutta sitten se tsemppas oikein kunnolla ja viiletti semmosta tahtia että kuski oli melkoisen hukassa jonkin aikaa.
Sitten pieni rata. Ensin pun. jumppa sitten pinkille pystylle. Siitä sitten keltasille jumpille ja vielä sin. okseri. Ja sitä tultiin niin kauan kun onnistu.
Quu oli koko ajan tosi hyvä. Kuski hieman hukassa mutta mukavaa oli!

Tiistaina kävin Quun kans maneesissa tekemässä ihan vaan perus siirtymiä. Heppanen oli tosi hyvä!
Keskiviikkona koitettiin lähtä maastoon mutta oli niin kamala tuuli että käytiin vaan vähän hölkkäileen siellä ku heppa vaan höpötteli ja pomppi ku puut ja mun paita kahisi.

Tänään ajattelin että juoksutan sen irti mutta sitä ei huvittanu juosta joten menin sitte selästä pelkällä riimulla (kaulan ympäri). Heponen oli hienoin! Mutta huomenna siitä vähän videota kun pitää vielä alkaa matikan kaavoja kirjotteleen ja sitten pääsee vasta nukkumaan..
Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)