01 tammikuuta, 2014

Kiitokset teille kaikesta!

Niin se aika tosiaan rientää! Tätä blogiakin olen kohta pitänyt pystyssä kolme vuotta ja 2013 oli yksi niistä ihanista vuosista. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava vuosi ja toivon kaikille ihanaa vuotta 2014! Tässä hieman poimintoja kuluneelta vuodelta :)
Tammikuussa Quulla oli ongelmaa silmän kanssa, kun se pöhkö meni ja teloisen alapuolelle haavan.. Muuten meillä oli oikein mukavaa ja me maastoiltiin paljon.
Helmikuu jatkui hieman kovemmalla koulutreenillä mutta hyvällä mielellä kuitenkin. Helmikuu oli myös täynnä höpöttelyä kuten kuvistakin näkyy!
Maaliskuussa oli taas aluevalmennuksia jotka menivät ihan mallikkaasti. Kävimme myös OR:n estekisoissa hakemassa ruusukkeenkin!
Huhtikuussa ratsastimme mm. ehkä meidän parhaan Helppo A radan kotona ja Saana nähtiin kirjoittelemassa täällä blogin puolella.
Toukokuussa me startattiin meidän ihan eka Vaativa B. Tulokset ja rata olivat mitä olivat mutta olen kuitenkin onnellinen että lähdin sitä kokeilemaan! Toukokuuhun kuului myös paljon maastoilua ja esteratsastustakin.
Kesäkuuhun mahtui mm. powercup karsinnat joista päästiin läpi finaaliin, uimista, peruskoulun päättyminen ja valmentautumista.
Heinäkuussa olivat ensinnäkin powercupin finaali ja siellä sijoituttiin hienosti 9. sijalle ei niin hyvistä radoista huolimatta. Jatkoimme myös kisailua ja minä kävin hoitamassa Pinjan hevosta Venniä heidän mukanaan Rovaniemen kisoissa.
Elokuussa tänne blogiin tuli melkoisen paljon erikoispostauksia kuten kysymyspostaus, haaste, laukun sisältö ja huoneen esittely. Reenit myös jatkuivat tallilla normaaliin tapaan.
Syyskuussa maastoiltiin ja käytiin ei niin onnistuneissa P-SM:issä.
Lokakuussa me tehtiin Saanan kanssa eka sisarus haaste ja lisäksi me käytiin koko perheellä Turkissa lomailemassa.
Marraskuuhun kuului mm. Halloween estekisat ja paljon paljon lukemista! Koulu painoi hieman päälle mutta kyllä sitä silti tuli tännekkin ihan mukavasti kirjoiteltua.
Joulukuussa tulikin sitten Quun ja minun yhteistä retkeä täyteen 3 vuotta ja no kyllä sitä muutakin tapahtui kuten joulu ja nyt tämä ihana uusi vuosi 2014!

Nyt uuden vuoden jälkeen blogi uudistuu myös postausten osalta. Olen nimittäin todennut että kaksi teema päivää ovat liikaa silloin kun minulla on koulua. Joten aijon pitää video-teemapäivän edelleen mutta se muuttaa sunnuntaille jotta ehdin varmasti tehdä teille jonkinlaisen videon! Miltäs tämä kuulostaa? 

Lisäksi haluan kiittää paljon teitä ihania lukijoita jotka olette lisääntyneet hirmuisesti tämän vuoden aikana! Kiitos siis teille :) Moni on myöskin alkanut kommentoida aktiivisesti postauksiin ja sekin piristää aivan hirmuisesti keskellä kaikkia kiireitä. Kiitos siis siitäkin teille jotka kommentoitte :)

Mutta toivottavasti kaikille vuosi 2014 tuo uusia ihania asioita ja paljon iloisia ja mukavia hetkiä. Kyllä niitä huonojakin luultavasti tulee tulemaan mutta ottakaa niistä opiksenne älkääkä lannistuko!

Uuden vuoden lupauksia blogin suhteen minulla on ainakin se että haluan mahdollisimman kuunnella teidän toiveitanne tämän vuoden aikana! Ja tietenkin myös toteuttaa teidän toiveitanne :) Aijon myös itse aloittaa aktiivisen tammikuun täällä blogin puolella eli aijon tammikuun ajan kommentoida mahdollisimman aktiivisesti niihin blogeihin joita luen! Toivon että mahdollisimman monet aloittaisivat tuon myös koska se tuo paljon mielenkiintoa tähän bloggaamiseen :)

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014!

4 kommenttia:

  1. Hieno kooste teidän vuodesta! Yks video viikossa on jo paljon, välillä riittää varmasti, että on vain kuvia ja tekstiä. Pääasia, että jatkat bloggaamista.... Teidän juttuja on kiva seurata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! ja bloggaaminen kyllä varmasti jatkuu :)

      Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)