04 heinäkuuta, 2014

Viikko ennen Powerkuppia

Maanantaina palauttelin Quuta hieman vain hölkkäillen edellisen viikonlopun kisoista. Kävimme hieman maastossa hölkkäämässä ilman satulaa ihan vain rennosti eteen alas. Quu oli niin innoissaan että kyllä kuskilla oli taas naama mutkalla.
Yöksi ulos!!
Quun tarha vierustoveri
Mammat myös laitumeen yöksi! (Taru ja Vire)
Tiistaina olin sopinut Ullan kanssa estevalmennuksen jotta tulisi hypittyä hieman rataakin ennen viikonloppua. Verkkailin ensin hieman itse ja sitten me aloitimme ihan ympyrällä puomeja mennen ja keskimmäistä sitten hieman nostaen kavaletiksi. Sitten jatkoimme ympyrällä puomi-kavaletti-puomi jälkeen vielä violetille kapealle pystylle. Aluksi minulla oli paljon ongelmia itseni kanssa. Tahdoin aina kaatua ennen estettä ulos ja sitten askel ei enään sopinut mutta kun sain sen korjattua kaikki onnistui heti paremmin.

kesä tuli (ainakin melkein..)!
<3
Sitten tulimme muutaman kerran tynnyri pystyä ja sitten heti rata. Tiistaina oli melko kuuma ilma joten emme halunneet ottaa liikaa hyppyjä jotteivat ne menisi kamalan huonoiksi. Ensimmäiselle esteelle en ensin aivan ratkaissut joten se tultiin sitten uudestaan. Sitten rata jatkui. Ratkaisin kyllä ensimmäisellä linjalla hyvin paikat mutta en pysynyt aivan kuitenkaan ihan mukana hypyissä. Sitten seuraavalle linjalle tuli ensin huono paikka enkä sitten enään ratkaissut seuraavaa tilannetta. Loppu meni kuitenkin oikein mallikkaasti ja Quu oli hieno! Mukavaa oli kyllä taas pitkästä aikaa hypätä kunnolla ja ihan tuolla korkeudellakin (90-95cm) ennen kisoja! Kiitos tunnista Ullalle.

Keskiviikkona Ulla kävi ratsastamassa Quulla koulua. Päätimme siis näin tiistaina kun omat jalkani eivät oikein toimineet normaalisti luultavasti tästä pienestä sairaudesta johtuen (voimat lähtee paljon normaalia nopeampaa). Quu sai kyllä tehdä ihan reippaasti töitä ja minäkin sain vielä hieman vinkkejä omaan ratsastukseeni.
Torstaina meillä oli Tarjan valmennus ja siellä menimme hieman Helppo B:0 radan perus juttuja kuten keskihalkaisijalinjaa, voltteja, paljon siirtymiä ja pysähdyksiä ja peruutuksia. Quu oli ravissa oikeinkin mukava kunhan muistin taivuttaa kunnolla ja melkein sama homma laukassa. Laukassa meillä on vain hieman ongelmaa pyörivyyden kanssa koska meidän maneesimme pohja on hieman kova ja siksi Quu ei oikein saa tarpeeksi aikaa jalkojensa asetteluun kun ne jo kimpoavat ilmaan.

Perjantai taas meni melkein kokonaan matkustamiseen. Kymmeneltä päästiin lähtemään kohti Jyväskylää ja vähän ennen neljää oltiinkin jo perillä ja sitten olikin vuorossa Quun kävelytys ja karsinan haku. Kaikki sujui ihan mukavasti ja Quu pääsi koppiinsa hyvillämielin! 

Mikälli ihmettelette miksi tämä postaus tulee kesken viikonlopun eikä tämän lisäksi tule mitään postausta itse kisoista niin se johtuu siitä että olen kirjoittanut tämän postauksen loppuun perjantaina ja julkaisen sen nyt vain puhelimellani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)